Billiga friluftskläder

Hej alla mina fina läsare

Nu börjar våren närma sig, jag ser i alla fall ljuset i vintertunneln! Vår familj gillar att vara ute i naturen mycket och kanske främst på sommaren då vi ofta ger oss ut på både dagsutflykter och övernattningar med tält. Men när man är en hel familj som ska vara klädda för sådana utflykter så vill man hitta billiga friluftskläder, men som fortfarande är bra. Till mig och min man är det ju en sak, vi sliter kanske inte på kläderna på samma sätt som barnen och förhoppningsvis växer vi inte ur dem heller. Men det gör ju barnen, jösses de växer ju så det knakar.

I sommar planerar vi för att åka till Danmark och tälta och så blir det en tur till Höga Kusten för att både vandra och tälta. Men vi kan lika gärna ta cyklarna några kilometer och tälta vid någon sjö, det är så mysigt.

Vi upplever att det varit svårt att hitta bra och billiga friluftskläder, det är alltid så att så fort kläderna på något sätt är nischade så kan de höja priserna. Sen är ju som sagt friluftskläder andra mer slitstarka material så då kostar det mer, men ibland tycker jag priset inte har med kvalité att göra utan bara att det kallas friluftskläder eller något liknande. Samma sak kan det ibland vara tvärtom också, bara för att några kläder är billiga så är de inte alltid sämre. Vissa företag kan ju sälja sina kläder bara på varumärket.

Vad har ni för roliga planer i sommar? Stannar ni hemma i Sverige eller åker ni utomlands? Vi får hoppas på en fin vår och sommar i alla fall. Jag och min man är glada över att ha ett intresse som barnen än så länge också tycker om och uppskattar. Vi får väl se om det håller i sig när de blir äldre.

Önskar dig en underbar dag så hörs vi snart igen!