Jag lyckades komma igång med träningen igen

För snart tre år sedan skadade jag mig under en fotbollsmatch, sedan dess har jag varken velat eller kunnat spela igen. Efter skadan hade jag ingen motivation till att sporta eller röra på mig, vilket ledde till att jag samlade på mig ett par kilon. För några månader sedan ville jag dock ändra på det och vände mig därför till en personlig tränare i Örebro.

Det är som sagt närmare tre år sedan jag spelade fotboll sist, sedan dess har jag näst intill inte tränat på något sätt. Det enda jag har gjort är rehabiliteringen efter skadan för att få tillbaka kraften i mitt ben igen. Med tanke på att jag inte haft någon motivation alls till att träna har jag knappt rört på mig under min fritid, vilket har lett till att jag har samlat på mig ett och annat kilo. Till en början brydde jag mig inte men ju mer tiden har gått desto mer har det påverkat mig, jag trivs inte längre i min kropp. Från att vara vältränad och smal till att vara otränad och större i kroppen, det är något som har tagit väldigt hårt på mig. Därför bestämde jag mig för några månader sedan att ta kontakt med en personlig tränare i Örebro, hans företagsnamn är Training For Quality – by Mayer. Tack vare att jag tog kontakt med honom återfann jag motivationen till att börja träna igen, vilket gjorde att jag började gå ner i vikt och bli vältränad igen. Han anpassade träningen utifrån mig så att den skulle passa mig och även min gamla skada, så att jag inte skulle bli värre i mitt ben av träningen. Jag har åstadkommit mitt mål med att börja träna tack vare en personlig tränare i Örebro och därför vill jag avsluta det här inlägget med att rekommendera er att också göra detsamma om ni behöver lite hjälp med träningen.