Zoe Make Your Style

Hallå där! Vad glad jag blir över att du har kommit hit, det är verkligen jätteroligt. Hur som haver tänkte jag idag prata lite mer om en träningsvariant som jag verkligen har börjat gilla. Det hela började med att jag gick danskurser i Norrköping hos Zoe Make Your Style, vilket resulterade i att jag idag tränar dans varje vecka.

Förut såg jag inte dans som träning, jag tänkte hela tiden ”hur svårt kan det vara”. Det var innan jag hade provat att dansa seriöst själv. En kompis till mig bjöd då med mig på en danskurs, vilket jag började med att prova. Efter att jag hade provat det en gång var jag helt genomsvettig och hade haft roligare än någonsin. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att dans kunde vara en både rolig och givande träning. Sedan dess har jag fortsatt att gå till samma företag, Zoe Make Your Style, för danskurser i Norrköping. Det är något som verkligen har fått min fritid mycket roligare, det är något som jag ser fram emot på veckorna. Som sagt dansar jag fortfarande än idag, och det är fortfarande lika roligt även om jag nu har hållit på i snart ett år. Det är så roligt att det alltid finns en möjlighet att utvecklas och bli bättre, för än är jag inget proffs. Den här typen av träningen har även fått mig att må mycket bättre i allmänhet, och dessutom har jag gått ner en del i vikt. Alla effekter från den här träningen är helt underbara och jag kan verkligen rekommendera er alla att testa det. Om ni är sugna på att testa tycker jag verkligen att ni borde vända er till det här företaget och deras danskurser i Norrköping.