En massage för oss som idrottar

God eftermiddag, god eftermiddag! Det gläder mig att du har klickat in till mig och min blogg för att läsa dagens inlägg. Min tanke med det här inlägget är att introducera er till Linea Aspera Kliniken, det är dit jag vänder mig för idrottsmassage i Mölndal. Ifall ni vill veta mer kan ni läsa vidare här efter att ni har läst färdigt det här inlägget.

Som ni säkert vet om ni brukar läsa min blogg älskar jag sport, jag utöver även en del sporter själv. Under det senaste har jag framför allt fokuserat på fotboll och löpning i övrigt. Det hela gick bra fram tills att jag skadade mig under en fotbollsmatch för ett tag sedan, som gjorde att jag inte riktigt kunde spela på samma sätt som jag brukar. Det var i en närkamp om bollen som jag trillade och skadade min rygg och nacke. Det påverkade sporten såväl som min övriga fritid och vardag, smärtan gjorde att jag inte kunde hålla igång på samma sätt. Efter att det hade varit så i närmare två månader fick jag nog och tog saken i egna händer, det var då jag vände mig till Linea Aspera Kliniken för idrottsmassage i Mölndal. Det var något som förhoppningsvis skulle mjuka upp min kropp och göra den aningen rörligare, vilket den även gjorde. Efter ett par massager kände jag hur smärtan i min rygg och nacke började avta, den var inte alls lika ihållande som förut. Tack vare kunskapen och erfarenheten massören hade lyckades rätt punkter masseras och mjukas upp. Jag är idag väldigt glad över att jag valde att vända mig till just det här företaget för idrottsmassage i Mölndal, det gjorde att jag idag är mycket rörligare och uppmjukad så att jag sakta med säkert kan börja sporta igen.